Nieuws: "Alleen maar Hollands" in de Media  16-01-2018  Terug naar index


Gezellige UVV Nieuwjaarsvisite met 'Alléén maar Hollands'


HENGELO - Het was gezellig druk woensdagmiddag 24 januari in Ontmoetingscentrum Ons Huis om op de Nieuwjaarsvisite van de Unie van Vrijwilligers (UVV) samen het begin van het nieuwe jaar te vieren.

Na het gebruik van koffie of thee met een oliebol of nieuwjaarsrolletje opende de voorzitter van de UVV mevrouw Grady Wentink deze middag door iedereen hartelijk welkom te heten en ze wenste ieder een voorspoedig en goed 2018 toe. In het bijzonder een welkomstwoord voor de zanggroep 'Alléén maar Hollands' uit Apeldoorn. Ze wenste allen een fijne middag en veel succes voor de zanggroep.

'Alléén maar Hollands' is een amateur zanggroep die alleen maar Hollandse liedjes zingt, en de opbrengsten van hun optreden besteden aan een goed doel. Gezellige Nederlandse liedjes die iedereen mee kan zingen en klappen. 'Sofietje, zij dronk ranja met een rietje', een liedje van de Heikrekels en 'Daar bij de waterkant'. De zangeres droeg een mooi Volendams kostuum en dan mag een lied over Volendam zeker niet ontbreken. 'Samen in de woonboot' en een vrolijke medley bepaalde de sfeer van deze middag.
Nadat er in de pauze een hapje en een drankje werden geserveerd en de bekende lootjes te koop werden aangeboden, zorgde de zanggroep voor de nodige vermaak met hun prachtige vrolijke liedjes en enthousiaste optreden, het was een feestje.

Grady Wentink bedankte de zanggroep 'Alleen maar Hollands' voor hun grandioze optreden deze middag. Na de trekking van de loten voor de mooie prijzen bedankte de voorzitter iedereen voor de aanwezigheid op deze zeer geslaagde mooie middag, de vrijwilligers voor hun inzet en wenste allen een welthuis

Weekblad Contact Hengelo (gld)