Nieuws: Wat is het heerlijk om te zien  15-09-2018  Terug naar index


Fantastisch, fantastisch, fantastisch, dit waren de woorden afgelopen dinsdag na het optreden van “Alleen maar Hollands” in wooncentrum de Oude Enk Apeldoorn. “Alleen maar Hollands” was voor de 2e keer dit jaar uitgenodigd. Deze keer was het de seizoen opening van 2018/ 2019  wat een super feest met aan het einde een grote polonaise met als laatste het prachtige Sierra Madre dat door de hele zaal werd mee gezongen.

Voor ons 2e optreden deze week waren we  woensdag te gast in het wzc de Esdoorn in Zwolle ook hier zongen de bewoners en hun familieleden uit volle borst mee. Wat is het heerlijk om te zien, dat zoveel mensen genieten en een fijne middag beleven. Dat geeft “Alleen maar Hollands” ook veel voldoening, want daar doen wij het toch voor.

Het 3e optreden trad “Alleen maar Hollands” zaterdag op in Grand  Café wzc Berkenhove Ook hier waren de bewoner enthousiast over “Alleen maar Hollands” Klappen, meezingen, dansen, een beetje gek doen alles passeerde de revue. In het tweede deel van ons optreden kwam Nelis en Leentje met hun woonboot langs. Aan het einde kwamen er verschillenden bewoners melden, dat ze hadden genoten en of wij de volgende week terug wilde komen. Namens “Alleen maar Hollands” Luc, Henk, Gerrit, Miranda, Gert, Joop, Tonnie en Eddy.