Nieuws: Wat een mooi weekje  01-02-2018  Terug naar index


Met temperaturen boven de 25 graden liepen de optredens van ”Alleen maar Hollands” als een gesmeerde machine.

03-07-2018 Ons 1e optreden deze week was dinsdagavond in een bom volle zaal van 50/50 Hotel Belmont in Ede, waar vanaf het eerst liedje de stemming er gelijk in zat. Dit geef je als zanggroepje veel voldoening, mensen zien genieten. Tot 2 keer werd er een polonaise in gezet, mensen hadden er ondanks de warmte toch zin aan een feestje. Wat kunnen jullie de boel goed vermaken met zang en entertainment, zo werden we in een dankwoord aan het einde van ons optreden toe gesproken.

04-07-2018 Optreden nummer 2 was in wzc Nudehof in Wageningen. Ook hier zijn wij geen onbekende, we wisten uit 2 voorgaande optredens dat ze hier ook wel van een feestje hielden. Ondanks de warmte was de opkomst best groot en er werd uitbundig mee geklapt en gezongen. Voor “Alleen maar Hollands” en de bewoners was dit het laatste optreden voor de grote verbouwing van 1 jaar. Maar daarna hebben we alweer een uitnodiging binnen bewoners en gasten bedankt voor de gulle gift in ons Goede doelenbusje.

05-07-2018 Voor de 3e keer waren we te gast in wzc De Bongerd Hattem. Al vroeg in de middag verzamelden de bewoners zich in de recreatie ruimte. Hoe moest een gezellige boel worden met luister liedjes en met gezellige meezingers.  Zoals gebruikelijk werd er begonnen met het lijflied "Ik hou van Holland". En met alleen maar herkenbare Nederlandstalige liedjes werd het een mooie middag. Rond de klok van half vijf was het programma afgelopen, maar het publiek wilde nog een toegift. En ’’Alleen maar Hollands’’ voldeed hier graag aan met “Nu zijn we allemaal artiesten.

“Alleen maar Hollands” Luc, Henk, Joop, Gert, Gerrit (vakantie) Tonnie, Miranda en Eddy