Nieuws:   29-06-2018  Fantastisch fantastisch fantastisch   Terug naar index


Fantastisch, fantastisch, fantastisch, dit waren de woorden afgelopen maandag na het optreden van “Alleen maar Hollands” van de mensen Caleidoz Welzijn uit Zevenaar in Partycentrum Boszicht Scherpenzeel. Zij waren hier voor een heerlijk diner, na een mooie Oranje bustocht  in de omgeving van  Soestdijk, Lage vuursche enz. “Alleen maar Hollands” had zich voor dit optreden ook in het oranje gestoken. Lieve mensen, super bedankt voor jullie gulle gift in ons goede doelen busje.

Voor ons 2e optreden deze week waren we te gast in het prachtig Overijssels Vechtdal in Lemele waar de vakantiegangers genoten van “Alleen maar Hollands”. Vakantieoord Imminkhoeve bestaat al 45 jaar, voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. Ook hier hebben we net als vorige week een feestje gebouwd.

Woensdag trad “Alleen maar Hollands” voor de 6e keer dit jaar op voor alleen maar dames in 50/50 Hotel Belmont Ede. Wat een feestje was het, klappen, meezingen, dansen, een beetje gek doen een grote polonaises. Het was een super avond. In het tweede deel van ons optreden kwam Nelis en Leentje met hun woonboot langs. Aan het einde kwamen er verschillenden dames melden, dat ze meer als 100 % hadden genoten. Namens “Alleen maar Hollands” bedank voor de gulle gift in ons goede doelen busje Luc, Henk, Gerrit, Miranda, Gert, Joop, Tonnie en Eddy.

Kijk voor meer foto op onze fotopagina